Brood, voeding en gezondheid

Ongewoon gezond brood

Bakkerij Victor Driessen maakt brood en banket met passie. Puur natuurlijk. Met veel aandacht voor biologische ingrediënten en de natuurlijke processen die plaatsvinden bij zowel het maken als het eten van brood en banket.

Victor Driessen gebruikt absoluut géén kunstmatige toevoeging zoals kleur-, geur-, smaak- of zoetstoffen en géén e-nummers, toegevoegde suikers of vetten. Het brood van Victor Driessen brengt de bakkersambacht terug naar de essentie van lekker en gezond brood bakken voor een tevreden klant.

Victor Driessen bedenkt bijzondere combinaties van ingredienten waarmee het brood bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. Ongewoon gezond!

In het assortiment van meer dan 50 verschillende broden is er voor iedereen een bijzonder brood te vinden. Naast de bekende broodsoorten zoals lichtbruin, donkerbruin, fijn volkoren, meergranen en wit, bedenkt en produceerd Victor Driessen ongewoon gezonde broden speciaal voor mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen waaronder tarwe-allergie, gluten-intolerantie, gist-intolerantie, obesitas en verschillende problemen met de spijsvertering.

 

 

Vind ons op Facebook!

Waarom is brood gezond?

Brood bevat veel B-vitamines, mineralen, enzymen en vezels. Biologisch brood wordt bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zonder toegevoegde suikers of vetten. Onderzoek van TNO stelt vast dat brood een belangrijke leverancier is van koolhydraten, voedingsvezels, ijzer, koper, zink, magnesium en jodium. Vooral bruin-, volkoren- en meergranenbrood bevat veel vezels. Vezels zijn goed voor de spijsvertering en geven een vol gevoel waardoor je niet zo snel weer honger hebt.
Bekijk het assortiment