Kinderfeestjes

kinderfeestje koekeman
Lekker bezig zijn met deeg!

De kinderen maken koekjes die ze natuurlijk mee naar huis krijgen. Verder krijgen ze uitleg over hoe het allemaal werkt in de bakkerij.
Lekkere lunch uit eigen bakkerij, inclusief snoepje en limonade.
Natuurlijk is er nog tijd om de jarige toe te zingen en kadootjes uit te pakken.

€ 15,- (p.p.) vanaf 10 kinderen (circa 1,5 uur)

kinderfeestje joepiedepoepie
Blije en trotse kindergezichten!

De kinderen krijgen bij aankomst een overheerlijke lunch uit eigen bakkerij, inclusief snoepje en limonade. De jarige toezingen en hoogstwaarschijnlijk kadootjes uitpakken! Daarna gaat het feest beginnen!
De bakker legt uit wat ze gaan doen. Hij gaat met de kinderen bekijken het koekdeeg wordt gemaakt, uitrollen en op de werkbank leggen.
Nu mogen de kinderen zich heerlijk uitleven en zoveel koekjes maken als ze willen. Daarna prachtig versieren en de oven in doen!

In de tijd dat de koekjes lekker goudbruin bakken gaan de kinderen ieder een gebakje maken en dit mini taartje mag lekker opgegeten worden. Daarna zijn de koekjes klaar. Blije en trotse kindergezichtjes! Daar doen we het voor, want ook voor de bakker is het een feestje!
De koekjes mogen de kinderen netjes verpakken en er thuis heerlijk van genieten, lekker kopje thee, luisterend oor van je vader of moeder en natuurlijk een overheerlijk koekje!

€ 17,50 (p.p.) vanaf 10 kinderen (circa 2 uur)

kinderfeestje Holle bolle Gijs
Met extra veel lekkers!

De kinderen krijgen bij aankomst een overheerlijke lunch uit eigen bakkerij, inclusief limonade. Er is tijd om te zingen en kadootjes uit te pakken. Daarna gaat het feest beginnen!
De bakker doet zijn verhaal over de bakkerij. Hij gaat samen met de kinderen bekijken hoe het koekdeeg wordt gemaakt, uitrollen en op de werkbank leggen.

De kinderen mogen beginnen met het maken van de koekjes. Zodra de koekjes op de plaat liggen gaan de kids ze versieren met allerlei leuke decoratie producten.
Als ze de mooiste koekjes van de wereld hebben gemaakt, gaan deze de oven in!

Dan gaat het moeilijke werk beginnen! Ieder kind mag een eigen taartje maken! Werken met marsepein, slagroom enz.
Dit is echt super leuk!

De resultaten mogen er zijn! Blije kindergezichten!
Trots op weg naar huis met een goed gevulde tas, want ieder kind krijgt de koekjes en taart mee naar huis!
Dus thuis gaat het feestje gewoon nog even verder!

€ 22,50 (p.p.) vanaf 10 kinderen (circa 2 uur)

Voor reserveringen of meer informatie bel onze bakker Naus via 070-3653390 (optie 2)

 

Authentiek bruin

   TarweGist

Vind ons op Facebook!

Waarom is brood gezond?

Brood bevat veel B-vitamines, mineralen, enzymen en vezels. Biologisch brood wordt bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten en zonder toegevoegde suikers of vetten. Onderzoek van TNO stelt vast dat brood een belangrijke leverancier is van koolhydraten, voedingsvezels, ijzer, koper, zink, magnesium en jodium. Vooral bruin-, volkoren- en meergranenbrood bevat veel vezels. Vezels zijn goed voor de spijsvertering en geven een vol gevoel waardoor je niet zo snel weer honger hebt.
Bekijk het assortiment